Gjør ekte nyheter gøy igjen...

Numerous Deaths After COVID Vaccine – TLAV

Welcome to The Daily Wrap Up 1/9/20.

A concise show dedicated to bringing you the most relevant independent news, as TLAV see it, from the last 24 hours.

Numerous Deaths After COVID Vaccine, DARPA Genetic Extinction Tech, The Coup Psyop & The War On YOU.

All Video Source Links Can Be Found Here At The Last American Vagabond: https://www.thelastamericanvagabond.com/numerous-deaths-after-covid-vaccine-darpa-genetic-extinction-tech-coup-psyop-the-war-on-you/

Sponset

Order superfood, herbs, groceries and more in Europe.

superfoodbutikken.no

Doner
Din donasjon er nødvendig og hjelper med å bringe hangmansnews.com til deg hver dag! Arbeidet vi gjør for deg, er bare mulig gjennom din støtte!

For å donere bitcoin, skann QR-koden eller kopier og lim inn bitcoinlommebokadresse:

3P3N7fK56CQwxMbjzdoF3UhKc8bb5Vg7dfTakk!


Disclamer: hangmansnews.com bruker innhold fra 3. partys og er ikke ansvarlig for slikt innhold. 3. parts innhold som vises på denne nettsiden, vises her som en måte å få tilgang til dette tredje parts innhold. For eventuelle problemer, kontakt innholdsskaperne direkte. Denne nettsiden reagerer automatisk på innholdskapelagers spillelister og RSS-feeder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du også coockie-politikken fra innholdsskapers plattform som YouTube. Vi bruker også statistikk plugins og muligens coockies samt sikkerhet plugins. Hvert hackingangrep vil bli blokkert og forbudt. Behagelig bruk denne nettsiden som bygger på frivillighet og gjensidig respekt som det er ment å bli brukt som en vanlig besøkende. Takk skal du ha.