HangmansNews.com

Gjør ekte nyheter gøy igjen...

Libya Rapporten

Bildet over og videoklippet nedenfor er hentet fra Corbett Report-filmen Killer Robots on the Black Market.

Video Courtesy: https://www.corbettreport.com/
Arkiv: https://hangmansnews.com/news-entertainment/news/the-corbett-report/

 


James Corbett fra Corbett Report bryter ned vanvidet med å bombardere et land til en mislykket stat uten å vite noe om situasjonen i det landet og uten å ha blitt truet av landet i denne lille videosnutten om hva han synes om Libyakrigen og den norske Libya-rapporten. (PEGI 13+)

 

En ny 262-siders offisiell rapport fra Libya-utvalget, kalt Libya Rapporten, er utgitt med introduksjonsoverskriften: EVALUERING AV NORSK DELTAKELSE I LIBYA-OPERASJONENE I 2011.

 

Det første som slår meg er at etter min mening kunne overskriften mer korrekt ha vært EVALUERING AV DEN NORGE DELTAGELSEN I KRIGSKRIMENE MOT EN SUVEREN AFRIKANSK NATION, SOM IKKE TRUET NORGE I DET HELE TATT FØRST I 2011.

 

 

Siden dette er en stor rapport, la oss begynne å se på konklusjonen Libya-utvalget har kommet frem til i kapittel 12.5 Politisk og sivil innsats:

Det politiske sporet og det militære sporet i Libya-konflikten var utilstrekkelig koordinert.

 

Kontaktgruppen fungerte ikke slik den skulle, og ingen av de ulike politiske sporene lyktes.

 

Enkelte regionale aktører kritiserte NATO-intervensjonen og anså at den kom i
veien for et politisk spor ledet av AU.

 

Selv om aktører har ulike syn på muligheten for en forhandlet løsning
og det foreligger risiko for at et forhandlingsspor kan brukes som treneringstaktikk av et regime, bør
koordinering av militære og politiske spor prioriteres.

 

Koordineringen av disse sporene ble også krevende for NATO. Det var ulike syn innad i NATO-koalisjonen på
behovet for en forhandlet løsning.

 

En annen interessant ting jeg kom over var i kapittel 5 hvor de sier at angrep på et land som ikke har angrepet oss først, er ikke et brudd på Grunnloven.

5.4 Krav til beslutningsgrunnlaget

Grunnloven har ingen uttrykkelige bestemmelser som
stiller krav til det beslutningsgrunnlaget som regjeringen bygger på, når det i statsråd treffes beslutning om norsk deltakelse i internasjonale operasjoner. Eventuelle konstitusjonelle krav til beslutningsgrunnlag må bygge på slutninger fra Grunnlovens bestemmelser om Grunnlovens bestemmelser om statsrådenes ansvar, ansvarlighetsloven, relevant
praksis og reelle hensyn.

 

Historisk og prinsipielt er demokratisk kontroll et
hovedhensyn for å stille krav til grunnlaget for statsrådsbeslutninger. Når det i innstillingen til en kongelig resolusjon angis hvilke faktiske forhold, hensyn og avveininger tilrådingen bygger på, får også Stortinget mulighet til å kontrollere det regjeringen har bygget på,
og om det har blitt fulgt opp i praksis.

 

 

Les hele rapporten selv her:

 

Den Norske Grunnloven, paragraf 25 er klar på at det kreves samtykke fra Stortinget for å gå til krig. Den lyder som følger:

Landvernet og de øvrige tropper som ikke kan henregnes til linjetroppene, må aldri uten Stortingets samtykke brukes utenfor rikets grenser.

 

19. mars ble det fattet vedtak om å sende inntil 6 F-16 fly for å delta i bombingen av Libya.

Dette uten Stortingets samtykke som kreves ifølge grunnloven.

 

 

 

Zerohedge rapporterer:

Topp norske tjenestemenn har nå innrømmet at de hadde svært begrenset kunnskap om hendelser som ble utviklet i Libya i løpet av 2010 og 2011, før NATOs militære inngrep på vegne av anti-Gaddafi-opprørere - en krig som resulterte i regimeskifte og en mislykket stat styrt av konkurrerende regjeringer og ekstremistiske militser til denne dagen. Norge deltok entusiastisk i USA, Storbritannia og den franske ledede bombingen av landet, som ble startet i mars 2011, selv om det var fullt kjent at militæret nesten ikke visste om det som kom ut på bakken.

Videre skriver de at:

Kommisjonen som utgav rapporten, ble ledet av tidligere utenriksminister Jan Petersen, og til slutt konkluderte med at politikere i Oslo trakk nasjonen inn i den amerikansk ledede bombingskampanjen uten hensyn til hva som kunne komme neste gang.

Kommisjonens rapport sier at det ikke var noen skriftlige kilder som så mye som forsøkt å vurdere arten av konflikten Norge var i ferd med å bli med. Tjenestemennene mislyktes i å vurdere hvilken type konflikt Norge deltok i.

NATOs navn for operasjonen var det amerikanske kodenavnet Operation Odyssey Dawn, og Norge fløy 596 streikoppdrag i løpet av de første fem månedene av NATO-inngrep, og slår 588 bomber på libyske mål, ifølge rapporten. Norge hadde gitt seks F-16 fighter jetfly, og dets piloter ble rapportert å ha gjennomført 10 prosent av alle koalisjonsangrep mot pro-Gaddafi-styrker.

 

Denne artikkelen er fortsatt skrevet og endringer vil gjelde og mer informasjon legges til i nær fremtid når vi kommer over flere egnede tillegg, så vær så snill å sjekke tilbake senere for mer, siden vi får mer informasjon om hva som er i denne norske Libya-rapporten, skrevet av regjeringen som sto for 10%, ca. 500 bomber over et land som aldri noensinne har eller ville ha gjort noen skade for norge eller norske statsborgere. Og så langt vi er klar over, var det ingen fra den norske regjeringen som tjente fengslingstid for dette, men en av dem, du gjettet det, ble belønnet ved å bli gitt jobben som NATOs sjef. Men hvis de norske skatteslaver nekter å betale skatt for å finansiere de gale warhauks og krigsforbryterpartiet, blir de straks straffet for det.

 

Fred, kjærlighet og anarki.

Kilder:

https://www.regjeringen.no/globalassets/departementene/fd/dokumenter/rapporter-og-regelverk/libya-rapporten.pdf
https://www.zerohedge.com/news/2018-09-18/norway-officials-admit-they-knew-nothing-about-libya-joined-regime-change-efforts

Putin oppfordrer til opptrappet humanitær innsats i Syria

(C)Bilde: uaposition.com

 

PressTV rapporterte søndag 19. august 2018 på deres YouTube kanal at:

 

"Russlands president har understreket nødvendigheten av å styrke den humanitære innsatsen i Syria, hvor folk har hatt krigsbrønn siden 2011. Vladimir Putin, som er på et offisielt besøk i Tyskland, gjorde utsagnene sammen med tysk kansler Angela Merkel. For hennes del understreket Merkel behovet for å bringe Syria konflikten til en ende gjennom politiske midler. "

 

Det er veldig godt å se at det Syriske folk endelig har håp om at de kan få hjelpen og bistanden de så sårt trenger og fortjener etter alle de skrekkelige og fryktelige årene de har vært gjennom siden den Syriske krigen begynte. Du kan se videoen PressTV lastet opp til YouTube nedenfor for mer informatoin om dette, hvor Putin også sier at de gjør det mulig for flyktningene å begynne å komme hjem til deres hjemland.

 

Video Courtecy: http://presstv.com

 

Mange av oss kan trolig være enige om at dette er en god og human måte å hjelpe det syriske folket så vel som den riktige måten å motvirke innvandringskrisen som Europa har lidd som truer med å ødelegge Europa økonomisk og kulturelt.

 

Russland og Syria ligger på randen av å vinne krigen mot ISIS, og Russland synes å være de som har vært "de gode" etter vår mening, da mange av de våpnene som ble beslaglagt av ISIS-styrker har vist seg å ha blitt levert til dem av USA. Også er Russland de som har vært alliert med Syria og har blitt invitert til å kjempe sammen med de syriske styrkene da landet deres er blitt angrepet av USA støttet opposisjon, og de amerikanske styrker som har hatt støvler på bakken og mange ganger har bombet der har vært der ulovlig og ubudne av det Syriske regimet.

 

Det er ganske klart at Russland har vist at når de sier at de er allierte, holder de virkelig også sitt ord, noe som forsterker det inntrykk vi har hatt fra 2. verdenskrig da Russland også var strået som brøt kamelens rygg for nazistene og bidro til den allierte seieren i å stoppe nazistene fra å oppnå sitt "tredje rike".

Fake News: “Alex Jones’ Flagship Pirate Radio Station Shut Down”

This gallery contains 1 photo.

 

 

August 16, 2018 – Alex Jones is being blamed for having had a pirate radio station in Austin Texas raided and shut down.

 

Although Infowars is in no way connected with a pirate radio station in Austin Texas, the MSM implies Alex Jones has shady business relationships.

 

The Mainstream Media is ramping up their attacks against Alex Jones and Infowars by claiming that we have incited violence against the media and of being complicit in domestic terrorism. Could a false-flag attack against the media be pinned on Infowars to further their efforts to shut Infowars down entirely?

 

Watch the full Alex Jones Show from August 16, 2018 show below to get the full picture of the situation in The Alex Jones Show.

 

 

RT ran with the fake news agaisnst Alex Jones and the made up allegations of him having a pirate radio station in addition to his satelite uplink and radio stations broadcasting his shows all over America even though the story makes no sence and he only broadcasts via satelite uplink and has no FM radio stations that he himself operates.

 

Video Courtecy: http://infowars.com | http://RT.com

Alle Infowars Show Arkiv: https://hangmansnews.com/infowars/

Herbs and Spices by Dr. Josh Axe

Herbs and Spices by Dr. Josh Axe

Alex Jones and Infowars thrives despite bans

This gallery contains 1 photo.

Det ser ut som forbudene fra YouTube og andre plattformer som Facebook har forsterket Alex Jones og Infowars, istedet for å slå ham ned.

 

I mystatesman.com fredag 10. august 2018 skrev de:

 

Noen av landets største teknologi- og sosiale medier har forsøkt å stoppe Alex Jones og hans konspirasjonsteorier. Men i en digital verden synes deres forsøk å nesten ikke ha redusert ham.

 

Etter YouTube, Facebook og andre i denne uken fjernet innholdet av Jones og hans nettsted, informerte InfoWars-lederen, taleshow-verten og Austin-bosatt tilbake, anklager sensurfirmaene og oppfordret publikum til å kjempe tilbake mot det han kalte et "hittil usett angrep". ”

 

I mellomtiden har Jones sitt nettsted og andre nettbaserte plattformer vært populære destinasjoner.

 

InfoWars fortsetter å se mer enn 1 million sidebesøk per dag og har trend oppover denne måneden, ifølge Amazon sitt Alexa nettstedstrafikkrapport, som også sa InfoWars har gjennomsnittlig mer enn 25 millioner sidevisninger per måned.

 

Forbrukerne kan fortsatt få tilgang til InfoWars gjennom de samme teknologibedrifter som nettopp har forbudt det. Google tilbyr fremdeles Infowars-appen til Android-brukere, og Apple-kunder kan laste den ned gjennom App Store.

 

Fra fredag ble showets telefonapp værende nær toppen av diagrammene i både Apple App og Google Play-butikkene. Infowars Official, en app som lar seere streame Jones 'show og lese nyheter om dagen, ble rangert som fjerde blant trenderappene i Google Play-butikken fredag. I nyhetskategorien på Apples App Store tjente Infowars den fjerde plasseringen under de beste gratisappene, bak Twitter og News Break, en lokal og brytende nyhetstjeneste, som avslører et plutselig økning av brukernedlastinger.

 

Hangmansnews har støttet Alex Jones og hans ytringsfrihet i et tiår, og vi flytter nå alle våre arkivvideoer til Real.Video, et YouTube-lignende nettsted som støtter ytringsfrihet drevet av Mike Adams, en venn av Alex Jones som tidligere har vært vert for mange av showene på Infowars.

 

Her er en musikkvideo vi laget til ære for Alex Jones for 5 år siden på grunn av hans enorme innsats for menneskeheten ved å eksponere de kreftene som ikke burde være. Bildet på videoen er fra Alex Jones-dokumentarfilmen "Bohamian Grove", hvor Alex Jones sniker seg inn i Bohamian Grove for å dokumentere eliten og verdensledere som samler seg for å utføre mockoffering.

 

Jeg tror at mange mennesker tar hintet av denne sensuren og realiserer at innholdet deres rett og slett ikke er trygt på plattformer som YouTube og de andre plattformene som nå har bannet og slettet alt Alex Jones-innholdet.

 

Her er hva Jeff Bervick, vert for Dollar Vigilante og The Anarchast hadde å si om at Alex Jones bli utestengt av de fleste plattformer for å stenge ned hans ytringsfrihet:

 

 

Hvilke alternativer er der til YouTube?

 

Det er mange nye, veldig gode alternative videoplattformer. Her er våre topp 5 valg:

 

  1. Real.Video

  2. BitChute.com

  3. D.Tube

  4. Vimeo.com

  5. Minds.com

 

 

 

Og sist men ikke minst, for alle dere som har fulgt Infowars på Youtube eller her på Hangmansnews har vi allerede bygget et kalenderarkiv hvor du kan følge Alex Jones hver dag, og vi gjenoppbygger arkivene tilbake i tid.

 

Du kan få tilgang til arkivet gratis her: Hangmansnews Infowars Archive

 

Dette er mye arbeid, og hvis du kan, setter vi svært stor pris på om du kan kjøpe og donere en liten bit av Bitcoin til oss slik at vi kan fortsette å bringe deg nyhetene og motvirke den pågående sensoren vi ser utfolde seg rundt oss nedenfor.

Krever gransking av Saudi-Arabias flyangrep mot skolebuss

Video: FN

 

Saudi-krigsfly angrep en skolebuss i Nord-Jemen torsdag 9. august 2018, og traff bussen akkurat som den passerte gjennom en overfylt markedsplass. Minst 50 sivile ble drept i angrepet, hvorav 29 av de var skolebarn, 77 andre ble skadet. Ifølge Røde Kors er de fleste av de døde barna under 10 år gamle.

 

Reportere på stedet uttrykker forundring over at bussen ble angrepet siden det ikke finnes militære installasjoner i nærheten av markedet. FNs generalsekretær António Guterres krever umiddelbar gransking, det samme gjør USA som selger våpen til Saudi-Arabia.

 

(C) Bilde: Antiwar.com

Blir våpen produsert i Vesten brukt til å drepe sivile, inkludert barn?

 

Hvorvidt våpen fra vestlige land var involvert i angrepet, er for tiden ukjent. Det er ganske mulig at våpen produsert på Raufoss har blitt brukt til å drepe barn i den umenneskelige krigen Saudi-Arabia fører mot Jemen.

 

Det kan skje til tross for at norske myndigheter har lagt ned forbud mot salg av denne typen våpen til diktaturet.

 

Våpenfabrikken omgår reglene ved å sende produserte deler til raketter til Tyskland hvor de blir satt sammen og videresolgt til Saudi-Arabia.

 

Det er hovedsaklig rakettmotorene som blir laget på Raufoss våpenfabrikk.

 

Antiwar.com sier at UNICEF har utstedt en erklæring som fordømmer angrepet, sier at det ikke kan være noen unnskyldninger lenger, og at verden ikke lenger trenger flere uskyldige barns liv for å stoppe den grusomme krigen mot barn i Jemen.

 

Når kommer verden til å våkne opp mot disse fryktelige terrorhandlinger utført av regjeringer, Saudi-Arabia med støtte fra USA, og si at nok er nok, nå har myndigheter blitt krigskriminelle, som opptrer som terrorister og dette blir det slutt på nå?

 

Kilder:

NY1.no: Krever gransking av Saudi-Arabias flyangrep mot skolebuss

Antiwar.com: saudi-airstrike-on-yemen-school-bus-kill-at-least-50-mostly-children

VG.no: slik-tjener-norge-paa-missilsalg-til-saudi-arabia-tross-forbud

vox.com: yemen-airstrikes-saudi-arabia-coalition-pentagon

10 matvarer å ALLTID spise

 

10 matvarer å ALLTID spise

0 Rent Vann.

Men jeg må rette Ralph Smart om alkalinvannet. Alkaliteten reduserer styrken av magesyren din, så ikke putt baking soda i vannet. Lære mer om the Alcaline Myth her.

Når det er sagt, her er listen over 10 matvarer man alltid bør spise i vegan / vegetarisk kosthold som Ralph Smart lister i denne fantastiske videoen.

Jeg har også gitt en link til de fleste av disse matene hvis det er vanskelig å finne noen av dem i nærheten av deg, og også for å lære mer om hver enkelt matvare ved å klikke på matvaren.

1 Banan
2 Avakado
3 Brun Ris
4 Blad Grønnsaker
5 Kokosnøtt
6 Druer
7 Sitroner, Lime
8 Søtpoteter
9 Spirulina
10 Chia Frø

Likte du Ralph smart? Besøk vår Ralph Smart videoseksjon her: https://hangmansnews.com/news-entertainment/philosophy/infinite-waters-diving-deep/

Corbett Report Pentagon Audited

After Trillions Mysteriously Go ‘Missing,’ DoD Getting Audited for First Time in History

Full Episodes: https://hangmansnews.com/the-corbett-report/
Video Courtesy: http://CorbettReport.com

How To Make Really Good Organic Scrambled Eggs
Recipie:

2 Organic Eggs
1 Tablespoon of Water

Mix well without beating it to death.

Cook in organic coconut oil on low heat.

Spinkle a pinch of himalayan salt on top.

When it starts to become partially solid take a spachela and muve the edges to the center.
The still liquid mixture will then move to the edges.

As soon as the scrambled eggs has reached the consistancy of your liking, turn the heat of and serve.

Optionally: Garnish with some organic pepper and fresh or dried organic herbs and bits of fresh chopped red paprika.

Sponset


Bestill supermat, urter, dagligvarer og mer med Bitcoin eller bankoverføring i Europa.

superfoodbutikken.no

Doner

Din donasjon er nødvendig og hjelper med å bringe hangmansnews.com til deg hver dag! Arbeidet vi gjør for deg, er bare mulig gjennom din støtte!

For å donere bitcoin, skann QR-koden eller kopier og lim inn bitcoinlommebokadresse:

3P3N7fK56CQwxMbjzdoF3UhKc8bb5Vg7dfTakk!


Disclamer: hangmansnews.com bruker innhold fra 3. partys og er ikke ansvarlig for slikt innhold. 3. parts innhold som vises på denne nettsiden, vises her som en måte å få tilgang til dette tredje parts innhold. For eventuelle problemer, kontakt innholdsskaperne direkte. Denne nettsiden reagerer automatisk på innholdskapelagers spillelister og RSS-feeder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du også coockie-politikken fra innholdsskapers plattform som YouTube. Vi bruker også statistikk plugins og muligens coockies samt sikkerhet plugins. Hvert hackingangrep vil bli blokkert og forbudt. Behagelig bruk denne nettsiden som bygger på frivillighet og gjensidig respekt som det er ment å bli brukt som en vanlig besøkende. Takk skal du ha.