Gjør ekte nyheter gøy igjen...

Krever gransking av Saudi-Arabias flyangrep mot skolebuss

Video: FN

 

Saudi-krigsfly angrep en skolebuss i Nord-Jemen torsdag 9. august 2018, og traff bussen akkurat som den passerte gjennom en overfylt markedsplass. Minst 50 sivile ble drept i angrepet, hvorav 29 av de var skolebarn, 77 andre ble skadet. Ifølge Røde Kors er de fleste av de døde barna under 10 år gamle.

 

Reportere på stedet uttrykker forundring over at bussen ble angrepet siden det ikke finnes militære installasjoner i nærheten av markedet. FNs generalsekretær António Guterres krever umiddelbar gransking, det samme gjør USA som selger våpen til Saudi-Arabia.

 

(C) Bilde: Antiwar.com

Blir våpen produsert i Vesten brukt til å drepe sivile, inkludert barn?

 

Hvorvidt våpen fra vestlige land var involvert i angrepet, er for tiden ukjent. Det er ganske mulig at våpen produsert på Raufoss har blitt brukt til å drepe barn i den umenneskelige krigen Saudi-Arabia fører mot Jemen.

 

Det kan skje til tross for at norske myndigheter har lagt ned forbud mot salg av denne typen våpen til diktaturet.

 

Våpenfabrikken omgår reglene ved å sende produserte deler til raketter til Tyskland hvor de blir satt sammen og videresolgt til Saudi-Arabia.

 

Det er hovedsaklig rakettmotorene som blir laget på Raufoss våpenfabrikk.

 

Antiwar.com sier at UNICEF har utstedt en erklæring som fordømmer angrepet, sier at det ikke kan være noen unnskyldninger lenger, og at verden ikke lenger trenger flere uskyldige barns liv for å stoppe den grusomme krigen mot barn i Jemen.

 

Når kommer verden til å våkne opp mot disse fryktelige terrorhandlinger utført av regjeringer, Saudi-Arabia med støtte fra USA, og si at nok er nok, nå har myndigheter blitt krigskriminelle, som opptrer som terrorister og dette blir det slutt på nå?

 

Kilder:

NY1.no: Krever gransking av Saudi-Arabias flyangrep mot skolebuss

Antiwar.com: saudi-airstrike-on-yemen-school-bus-kill-at-least-50-mostly-children

VG.no: slik-tjener-norge-paa-missilsalg-til-saudi-arabia-tross-forbud

vox.com: yemen-airstrikes-saudi-arabia-coalition-pentagon

Sponset

Bestill supermat, urter, dagligvarer og mer med Bitcoin eller bankoverføring i Europa.

superfoodbutikken.no

Doner
Din donasjon er nødvendig og hjelper med å bringe hangmansnews.com til deg hver dag! Arbeidet vi gjør for deg, er bare mulig gjennom din støtte!

For å donere bitcoin, skann QR-koden eller kopier og lim inn bitcoinlommebokadresse:

3P3N7fK56CQwxMbjzdoF3UhKc8bb5Vg7dfTakk!


Disclamer: hangmansnews.com bruker innhold fra 3. partys og er ikke ansvarlig for slikt innhold. 3. parts innhold som vises på denne nettsiden, vises her som en måte å få tilgang til dette tredje parts innhold. For eventuelle problemer, kontakt innholdsskaperne direkte. Denne nettsiden reagerer automatisk på innholdskapelagers spillelister og RSS-feeder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du også coockie-politikken fra innholdsskapers plattform som YouTube. Vi bruker også statistikk plugins og muligens coockies samt sikkerhet plugins. Hvert hackingangrep vil bli blokkert og forbudt. Behagelig bruk denne nettsiden som bygger på frivillighet og gjensidig respekt som det er ment å bli brukt som en vanlig besøkende. Takk skal du ha.