Gjør ekte nyheter gøy igjen...

Alex Jones and Infowars thrives despite bans

Det ser ut som forbudene fra YouTube og andre plattformer som Facebook har forsterket Alex Jones og Infowars, istedet for å slå ham ned.

 

I mystatesman.com fredag 10. august 2018 skrev de:

 

Noen av landets største teknologi- og sosiale medier har forsøkt å stoppe Alex Jones og hans konspirasjonsteorier. Men i en digital verden synes deres forsøk å nesten ikke ha redusert ham.

 

Etter YouTube, Facebook og andre i denne uken fjernet innholdet av Jones og hans nettsted, informerte InfoWars-lederen, taleshow-verten og Austin-bosatt tilbake, anklager sensurfirmaene og oppfordret publikum til å kjempe tilbake mot det han kalte et "hittil usett angrep". ”

 

I mellomtiden har Jones sitt nettsted og andre nettbaserte plattformer vært populære destinasjoner.

 

InfoWars fortsetter å se mer enn 1 million sidebesøk per dag og har trend oppover denne måneden, ifølge Amazon sitt Alexa nettstedstrafikkrapport, som også sa InfoWars har gjennomsnittlig mer enn 25 millioner sidevisninger per måned.

 

Forbrukerne kan fortsatt få tilgang til InfoWars gjennom de samme teknologibedrifter som nettopp har forbudt det. Google tilbyr fremdeles Infowars-appen til Android-brukere, og Apple-kunder kan laste den ned gjennom App Store.

 

Fra fredag ble showets telefonapp værende nær toppen av diagrammene i både Apple App og Google Play-butikkene. Infowars Official, en app som lar seere streame Jones 'show og lese nyheter om dagen, ble rangert som fjerde blant trenderappene i Google Play-butikken fredag. I nyhetskategorien på Apples App Store tjente Infowars den fjerde plasseringen under de beste gratisappene, bak Twitter og News Break, en lokal og brytende nyhetstjeneste, som avslører et plutselig økning av brukernedlastinger.

 

Hangmansnews har støttet Alex Jones og hans ytringsfrihet i et tiår, og vi flytter nå alle våre arkivvideoer til Real.Video, et YouTube-lignende nettsted som støtter ytringsfrihet drevet av Mike Adams, en venn av Alex Jones som tidligere har vært vert for mange av showene på Infowars.

 

Her er en musikkvideo vi laget til ære for Alex Jones for 5 år siden på grunn av hans enorme innsats for menneskeheten ved å eksponere de kreftene som ikke burde være. Bildet på videoen er fra Alex Jones-dokumentarfilmen "Bohamian Grove", hvor Alex Jones sniker seg inn i Bohamian Grove for å dokumentere eliten og verdensledere som samler seg for å utføre mockoffering.

 

Jeg tror at mange mennesker tar hintet av denne sensuren og realiserer at innholdet deres rett og slett ikke er trygt på plattformer som YouTube og de andre plattformene som nå har bannet og slettet alt Alex Jones-innholdet.

 

Her er hva Jeff Bervick, vert for Dollar Vigilante og The Anarchast hadde å si om at Alex Jones bli utestengt av de fleste plattformer for å stenge ned hans ytringsfrihet:

 

 

Hvilke alternativer er der til YouTube?

 

Det er mange nye, veldig gode alternative videoplattformer. Her er våre topp 5 valg:

 

  1. Real.Video

  2. BitChute.com

  3. D.Tube

  4. Vimeo.com

  5. Minds.com

 

 

 

Og sist men ikke minst, for alle dere som har fulgt Infowars på Youtube eller her på Hangmansnews har vi allerede bygget et kalenderarkiv hvor du kan følge Alex Jones hver dag, og vi gjenoppbygger arkivene tilbake i tid.

 

Du kan få tilgang til arkivet gratis her: Hangmansnews Infowars Archive

 

Dette er mye arbeid, og hvis du kan, setter vi svært stor pris på om du kan kjøpe og donere en liten bit av Bitcoin til oss slik at vi kan fortsette å bringe deg nyhetene og motvirke den pågående sensoren vi ser utfolde seg rundt oss nedenfor.

Sponset

Bestill supermat, urter, dagligvarer og mer med Bitcoin eller bankoverføring i Europa.

superfoodbutikken.no

Doner
Din donasjon er nødvendig og hjelper med å bringe hangmansnews.com til deg hver dag! Arbeidet vi gjør for deg, er bare mulig gjennom din støtte!

For å donere bitcoin, skann QR-koden eller kopier og lim inn bitcoinlommebokadresse:

3P3N7fK56CQwxMbjzdoF3UhKc8bb5Vg7dfTakk!


Disclamer: hangmansnews.com bruker innhold fra 3. partys og er ikke ansvarlig for slikt innhold. 3. parts innhold som vises på denne nettsiden, vises her som en måte å få tilgang til dette tredje parts innhold. For eventuelle problemer, kontakt innholdsskaperne direkte. Denne nettsiden reagerer automatisk på innholdskapelagers spillelister og RSS-feeder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du også coockie-politikken fra innholdsskapers plattform som YouTube. Vi bruker også statistikk plugins og muligens coockies samt sikkerhet plugins. Hvert hackingangrep vil bli blokkert og forbudt. Behagelig bruk denne nettsiden som bygger på frivillighet og gjensidig respekt som det er ment å bli brukt som en vanlig besøkende. Takk skal du ha.